Sonia.nl

Sonia.nl  is een spirituele website opgestart door Sonia Pereira en tot stand gekomen met de hulp van Maurice Armelita (design), Elianne Luyben (social media, marketing), Marcel Donkers (techniek/media), Sascha Främbs (web developer) en de redactie. Zij hebben belangeloos of deels belangeloos meegewerkt aan dit project of hebben toegezegd belangeloos mee te gaan werken en daar zijn wij hen zeer dankbaar voor.

 

Ons doel is om de mensen bewust te maken van hun spiritualiteit op een gezonde en aardse manier. Op deze website kun je video’s  bekijken, lid worden van ons magazine en ons programma Spiritual World bekijken. Verder zijn er nog onze blogs en vlogs waarin je de spirituele ervaringen kunt zien en lezen van verschillende mensen. Je kunt consulten ontvangen en ervaringen delen of reageren op de artikelen. Al met al een dynamische website met een spirituele inslag zonder zweverigheid, maar puur gericht op je persoonlijke en spirituele groei. Gezelligheid, vermaak, groei en liefde staan in deze website op de eerste plek.

 

Wij willen graag een boodschap uitdragen naar de wereld, de boodschap is om meer in liefde te leven. Wij moedigen eenieder aan om elkaars angsten te omarmen met liefde, in plaats van angst.

 

Want waar angst en angst elkaar ontmoeten ontstaat oorlog. Waar liefde en liefde elkaar ontmoeten ontstaat vreugde en waar angst liefde ontmoet, ontstaat genezing.

 

Welkom op Sonia.nl, geniet, genees en groei!