glimlachen

Wat glimlachen met ons doet

Wanneer ik aan het werk ben dan glimlach ik vaak.

Sas vraagt dan aan me: “Wat is er zo grappig?”. “Helemaal niks”, zeg ik dan. Maar door een glimlach op mijn gezicht te toveren, verdrijf ik de negatieve gedachten in mijn hoofd.

Geloof je me niet? Probeer het maar.

Door met je mond te glimlachen, gaan je ogen mee en volgt je hart. Hierdoor maak je stoffen aan in de hersenen die weer positieve gedachten genereren. Ons lichaam is erg gehoorzaam. Door simpelweg te glimlachen, geef ik mijn lichaam en geest de opdracht om blij te zijn. Als ik blij ben dan krijgt negativiteit geen ingang meer. Want negativiteit wordt voornamelijk veroorzaakt door onze eigen gedachten. Door deze gedachten ruimte te geven, dringen ook negatieve gedachten en gevoelens van anderen bij ons naar binnen. Zeker hooggevoelige mensen zullen hier snel last van hebben. Daarom is het belangrijk om af en toe je lichaam de opdracht te geven om te glimlachen. Eigenlijk geef je dan jezelf de opdracht om vrolijk en blij te zijn.

Je zal merken dat je de omgeving er ook mee aansteekt.

Wanneer jij namelijk glimlacht, dan glimlacht de omgeving met je mee! Zo krijg je positieve reacties uit je omgeving en dit geeft jou ook weer een goed gevoel.

Omdat ik veel alleen werk en achter de computer zit, heb ik geen mensen om me heen die een grapje maken of mij even afleiden. Ik moet het daarom zelf doen. Probeer het maar eens! Merk je aan jezelf dat je negatieve gedachten hebt? Tover glimlach op je gezicht, je hart zal jubelen en je gedachten worden positief.

Liefs Sonia

Geen reacties

Plaats een reactie