Leef je lessen

Wakker worden
Vanmorgen kreeg ik weer een mooie gedachte. Deze wilde ik graag met jullie delen. Goedemiddag is het wel inmiddels! En een hele goede, ik voel me relaxed vandaag. Ook al kwam er nog even wat woede van naar boven van een situatie uit het verleden. Maar ik heb even op een kussen geramd, een korte meditatie gedaan en geschakeld tussen het linker en rechterdeel van mijn hersenen (door een paar keer van links naar rechts te kijken) en voel me alweer wat beter.

Mensen die mij volgen op Facebook weten dat ik gediagnosticeerd ben met Post traumatische stress. Dit vanwege een aantal stalkers die mij het leven behoorlijk zuur hebben gemaakt tijdens mijn tv carrière. Maar gelukkig wordt dat behandeld dus daar ga ik verder niet op door, wil je er meer over lezen? Like dan mijn pagina op Facebook, Sonia.nl.

Laten we lekker beginnen over mijn gedachten. Want ik vind het fijn om dit met jullie te delen.

Keuzes
Ik zit op dit moment in een vervelende situatie vanwege een keuze die ik heb gemaakt. Op zo’n moment denk ik, pfff Sonia, je bent zo begaafd, je weet het voor anderen, waarom weet je het dan niet voor jezelf?

Ik ging nadenken.. Tja, ik wist het eigenlijk wel. Net zoals dat ik mij enorm goed kan voorstellen dat jij alle keuzes die je pijn hebben gedaan hebt aangevoeld. Maar waarom lopen we niet weg dan? Waarom duiken we in situaties die van tevoren al niet goed voelen?

Communiceren met de kosmos
Dit vroeg ik natuurlijk meteen aan de kosmos. Het antwoord was helder: ‘Omdat je je lessen moet leven’. Er is maar 1 manier om te groeien, of ja, misschien zijn er meerdere manieren. Maar de belangrijkste manier is door te doorleven en ervan te leren.

Wat kreeg ik door?
Het zette me aan het denken. Toen ik koos voor deze situatie voelde het helemaal niet goed. Ik maakte spastische bewegingen om te voorkomen dat hetgeen dat ik aanvoelde zou gaan gebeuren. Ik zag een beeld, loepzuiver. Het was een doorgeving die ik kreeg toen ik op vakantie ging dit jaar. En ja, binnenkort zal dat beeld uitkomen.

Het was vreselijk, het was een hel. Een afschuwelijke situatie. Maar ik heb er zoveel van geleerd. Zoveel! Ik had deze les niet willen missen. Natuurlijk kan ik met woede en frustratie naar de gebeurtenis kijken. Maar ik kan er ook voor kiezen om ernaar te kijken met liefde. En eruit te halen voor mezelf wat erin zat om te leren.

Levenslessen
Deze les had ik nodig, ik had hem zelfs hard nodig. Ik had een bepaalde kijk op het leven die wellicht voor anderen misschien leuk was, maar niet voor mezelf.

Om een lang verhaal kort te maken, we kunnen niet altijd voorkomen dat er nare, pijnlijke, kloterige dingen gebeuren in ons leven. Ze horen erbij. Ze leren ons wat we moeten weten. Waarom? Ach zou daar een reden voor zijn? Moet er een reden zijn? Ik ben wel blij met de pijnlijke levensles die ik de afgelopen maanden heb geleerd.

Waarom ik dit schrijf? Ik merk dat ik als paranormaal begaafd mens ook niet kan voorkomen dat mensen soms op hun snuiterd gaan. Als ik het juist heb dan luisteren ze niet om dan maanden, soms jaren later erop terug te komen met de opmerking: Je had toch gelijk. Ja duhhh, ik hoef geen gelijk! Hahaha.

Of ik zie het simpelweg niet. Ik mag dan niets doorgeven. Meestal weet ik het dan wel. Dit is een les, denk ik dan stilletjes, en ik kan, wil en mag niemand behoeden voor zijn levenslessen.

Tot slot
Laat mij jouw medium zijn maar laat mij je ook helpen om je levenslessen te leven. Want sommige dingen, daar moet je gewoon even doorheen.

Fijne middag.

Liefs Sonia

Geen reacties

Plaats een reactie