Oktober – Indigo

Indigo

Fase: Afronden, loslaten.

Cyclus: Volwassene

Staat in het teken van: Het waarnemen van engelen en heilige energieën, het afronden van een levensles. In deze fase zijn de heilige energieën heel dichtbij, vaak is dit een fase waarin mensen zich willen bekeren tot het geloof of waarin mensen zeer sterk de behoefte krijgen om zich te ontwikkelen op spiritueel gebied.

Kleur: Indigo/wit

Edelsteen: Engelensteen, melkkwarts, azeztuliet

Omring jezelf met de kleur: Wit, zilver.

Heiligen: Jezus Christus als tussenpersoon om te leren communiceren met God. De heilige geest om je te vullen met kracht.

Heiligen: Vraag de heilige geest van God om je te vullen met zijn vreugde. Laat me weten wat je daarna voelde. Als het goed is voelde je vreugde en blijdschap. Het is een prachtige ervaring. Met de link van een liedje dat ik onderaan de tekst heb geplaatst krijg je daar hulp bij. Luister het liedje terwijl je leest, als dat lukt.

Jouw levensjaar in deze fase duurt een jaar, vanaf je laatste verjaardag tot je komende verjaardag.

Omschrijving van het levensdoel tijdens deze fase:

Een hele mooie fase waar jij in zit. In deze fase heb je nauw contact met God. Luister naar de boodschappen die je doorkrijgt. Het is namelijk een fase waarin God met je bezig is. Volgend jaar zal je veel gaan meemaken, dit jaar heb je echter meer rust. Je zit in een afrondende fase. Puzzelstukjes van dingen die je voorheen niet begreep, zullen op hun plek vallen. De indigo fase is een fase waarin je kan concluderen dat er een levensles geleerd is. De afgelopen zeven jaar waren veelbewogen. Zeven jaar geleden had je een veranderende fase. Zes jaar geleden een emotionele fase en vijf jaar geleden kwam je in een onzekere periode, alsof je niet wist hoe de rest van je leven eruit zou gaan zien. Maar dan, vier jaar geleden begon je leven meer vorm te krijgen, om toch het jaar daarna weer in een veranderende periode terecht te komen. Met name op het gebied van werk, talent en invulling van je leven. Het was een jaar waarin je mocht ontdekken waar jij goed in bent. Dit is een prachtig jaar, maar ook een jaar vol levenslessen. Als je een stabiele basis hebt dan zou het best kunnen dat je een nieuw talent bij jezelf hebt ontdekt. Vorig jaar zat je in een fase waarin er meer tijd was voor spirituele verdieping en nu zit je in deze fase. De afrondende fase. Wat heb jij je best gedaan de afgelopen zeven jaar en wat ben jij gegroeid. Het is heel erg bijzonder om zo happy te kunnen zijn dit jaar, na alles wat je hebt meegemaakt. Want je blijft lachen en je blijft doorgaan. Ik wil je complimenteren. Je hebt dit jaar namelijk een cyclus van zeven jaar afgesloten. Volgend jaar begint er een nieuwe cyclus. Je hebt een levensles geleerd. Ga even achterover zitten en bedenk eens wat die levensles was. Wat heb je eigenlijk de afgelopen zeven jaar geleerd van het leven? Denk er eens goed over na, neem echt even de tijd hiervoor…… Haal diep adem, blaas belastende energie uit door stevig in te ademen door de neus en uit te blazen door de mond. Sta nu even stil… Lees niet verder… Maar denk na en voel. Wat heb jij de afgelopen zes à zeven jaar geleerd van het leven? Wat heb je überhaupt aan jezelf veranderd? Wat wil je veranderen? Aan jezelf? Aan je leven? Stop nu met lezen en denk na…….

Wat betekenend deze levensfase persoonlijk voor jou? Je kunt Sonia bellen voor een consult op 0909 0295 of boek een telefonisch of persoonlijk consult klik hier om te boeken

Ik heb een mooi gebed voor je om het contact met God nog meer te versterken:

Here God, ik weet dat u heel dicht bij mij bent. In naam van de here Jezus kom ik tot u heer. Ik weet dat het voor mij als sterveling moeilijk is om uw boodschappen te gebruiken, daarom gebruik ik de heilige here jezus Christus om uw boodschap aan mij te vertalen. Ik wil voelen wat u van mij wilt here, ik weet dat u mij gaven heeft gegeven. Sommige gaven kan ik niet meer voelen. Ik ben van mezelf verwijderd geraakt, omdat er veel dingen waren die mij bezig hielden. Maar here God ik wil graag tot u komen en voelen welke gaven ik allemaal heb. Ik weet dat ik er meer heb gekregen en dat zij mijn doel hier op aarde bevestigen. Ik weet dat ik via mijn gaven kan doen waarvoor ik hier op aarde ben gekomen. Daarom here vraag ik u om heel dichtbij te komen, fluistert u mij in mijn oren wat u van mij verwacht. De komende zeven jaren, vanaf mijn nieuwe cyclus dus vanaf mijn verjaardag zal ik een nieuwe gave in mij gaan ontdekken. Dank u here dat u mij zo genadig bent en dat u mij helpt om uit te vinden waarom ik hier ben, wat mijn taak is en wat mijn talent is. Er zijn misschien al gaven die ik ken, maar ik weet zeker dat er nog gaven zijn die verborgen zitten. Ook deze here, wil ik graag ontdekken! Ik dank u.

Amen

Wij hebben allemaal verschillende gaven. Er is voor sommige mensen een misverstand en dat wil ik rechtzetten. Een gave heeft niets te maken met het mediumschap of iets dergelijks. Een gave kan van alles zijn. Je kan de gave hebben om mooi te zingen, mensen te ondersteunen, hulp te verlenen, tekenen, sporten etc. Je kan de gave hebben om mensen te entertainen, of God heeft je accuraat gemaakt zodat je de gave hebt om orde te scheppen in chaos. Je kan een leider zijn en zo kan ik nog honderden, duizenden gaven opnoemen. Ontdek wat jouw gaven zijn. Want het is tijd! We hebben allemaal meerdere gaven want God gaf ons een groot geschenk toen we hier op aarde kwamen. Namelijk:

VRIJHEID!

Laat je daarom door niets of niemand gevangen houden. Houd ook jezelf niet gevangen in één van je gaven. Ga door, spreid je vleugels en vlieg uit! Je bent namelijk vrij om daar te gaan waar je wil en dat te doen dat je gelukkig maakt.

Is dit niet prachtig nieuws? Vergeet je dit jaar niet lekker te genieten? Een flinke vakantie past erg goed bij deze fase. Als je het kan missen ga dan lekker weg, ook al is het in eigen land. Als je maar even vrij bent en lekker kan genieten, want volgend jaar begint er weer een nieuwe cyclus. Problemen zullen worden opgelost dit levensjaar, maar natuurlijk moet je dit niet zien als voorspelling. Want problemen kunnen alleen opgelost worden als jij daar actief mee bezig bent. Want als jij in actie komt, dan staat de here God achter je om je dat duwtje in de rug te geven en je te ondersteunen als je het moeilijk hebt. Want je bent niet alleen, God houdt van je en als je de here Jezus omarmt als de heilige die jou helpt, dan kun je zeker zijn van wonderen in je leven. Want hij is één met God.

Ik ben niet religieus, ik ga ook niet naar de kerk. Maar ik geloof in de here Jezus omdat ik getuige geweest ben van hoe hij mij (zie mijn avondgedachten: Toen Jezus mij genas) en anderen om mij heen gered heeft. Je hoeft alleen zijn energie aan te roepen en hij is er, daarbij zal hij je zeker helpen!

Jouw opdracht is om drie dagen vrij te nemen (als dat niet lukt neem er dan één vrij maar het liefst drie) en in deze drie dagen volledig vrij te zijn. Je maakt absoluut geen afspraken, geen enkele! Drie dagen geen verplichtingen, drie dagen vrij zijn. Volledig vrij. Zonder leuke afspraken en zonder verplichtingen. Gewoon helemaal vrij zodat je tijdens het wakker worden kan bepalen wat je deze dag gaat doen.

Ik wens je een fijn Indigo jaar toe! Kom een dag na je verjaardag eens terug. Dan zie je in welke fase je volgend jaar terecht komt.

Luister dit liedje om in de energie van je fase te komen: Holy Spirit 

Liefs Sonia

 

Geen reacties

Plaats een reactie