Algemene voorwaarden

Dit zijn onze algemene voorwaarden. Deze tekst legt juridisch vast wat de rechten en plichten zijn van ons en van de klant van Sonia.nl.

Inhoud van de consulten en aansprakelijkheid

Alle consulten worden met liefde en de juiste intenties gegeven. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden geacht voor de manier waarop u met de informatie om gaat. Onze doelstelling is om u te helpen dichter bij uzelf te komen en dichter bij uw gevoel. Bij het nemen van beslissingen kunnen wij u de voor en nadelen benoemen maar we kunnen geen beslissingen nemen voor u. We kunnen u slechts helpen. Daarom zijn wij niet verantwoordelijk voor de beslissingen die worden genomen naar aanleiding van een gesprek via welk kanaal dan ook op sonia.nl.

Kopersbescherming (verzakingsrecht)

De consument heeft het recht om binnen 14 kalenderdagen de aankoop te annuleren mits er nog geen gebruik is gemaakt van de diensten.  Klachten nemen wij zeer serieus en wij zullen altijd zoeken naar een gepaste oplossing voor uw klacht.

Wij garanderen dat alle consulten worden gegeven door de persoon die u uitkiest. Op dit moment dus uitsluitend door Medium Sonia mits er iemand anders bij komt.

Ziekte en gezondheid

Wij willen u graag helpen om beter in uw vel te zitten. Overleg altijd met uw huisarts wanneer u een wijziging wilt aanbrengen bij bijvoorbeeld het innemen van uw medicijnen of het wijzigen van uw behandeling. Wij kunnen u hierin niet adviseren en wij dragen hier ook geen verantwoordelijkheid voor.

Wanneer wordt u mail beantwoord?

Alle mails worden binnen 24 uur beantwoord. Wij streven er echter naar om deze binnen twee uur te beantwoorden. Mits u mailt tussen 20.00 uur en 06.00 uur in de nacht of op zondagen. Op zondag worden er geen consulten gegeven. Alle mails die op zondag worden verstuurd beantwoorden wij op maandag.

Prijzen

De prijzen zijn geldig zolang zij vermeld staan op de website. Wijzigingen in vorm of uitvoering van een artikel zijn mogelijk, maar verminderen de waarde en de kwaliteit van het artikel niet.

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor (typ)fouten die in onze aanbiedingen of op onze website voorkomen.

De producten blijven onze eigendom tot we de volledige koopsom definitief ontvangen hebben.

Publicatie schriftelijke consulten

Het is voor beide partijen niet toegestaan om op welke manier dan ook de inhoud van een consult te publiceren via internet of via andere media zonder nadrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sonia Pereira of de klant. Schriftelijke toestemming is alleen mogelijk met een geldige handtekening van Sonia Pereira of van de klant. Indien dit wel gebeurt dan riskeert u een boete van minimaal 10.000 euro.

Publicatie telefonische of camera consulten

Het is voor beide partijen niet toegestaan om op welke manier dan ook de inhoud van een consult via de telefoon of camera te filmen of te publiceren zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van Sonia Pereira en/of de klant. Indien u dit wel doet dan riskeert u een boete van minimaal 10.000 euro.

Bescherming persoonsgegevens

Uw email adres wordt alleen intern gebruikt bij Sonia.nl. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

Al uw gegevens en de informatie die gedeeld wordt met ons zoals de inhoud van consulten, foto’s en dergelijke zullen nimmer worden gepubliceerd mits u daar nadrukkelijk toestemming voor geeft.